28. dets 2007

Tallinna Loomade Hoiupaigas, 18.detsembril.

Jõulud on selline aeg, kus väike heategu on meelespidamine. Nii ka meie pidasime meeles kodutuid loomi või neid loomi, kes oli kodudest välja visatud, kuna loom sai äkki suureks. Külakostiks viisime kuivtoitu koertele ja kassidele.
Hoiupaik oli üsna kaugel ja meil tuli sõita kolme bussiga. Ei olnud hoiupaiga leidmine nii kerge. Kõigepealt sattusime vale maja juurde, kus oli suurelt silt: Armsad loomasõbrad, loomade hoiupaik ei asu sellel territooriumil. Teeviit näitas teed väikesele kruusateele. Lõpuks jõudsime siiski õige maja juurde. Kuna meil oli veel aega, enne kui majauks lahti tehti, vaatasime ringi. Maja teises otsas on suured aknad, kuhu saime sisse piiluda, see oli kasside tuba. Kassid peesitasid oma korvides või seinale kinnitatud riiulil. Üks valge kass, kes oli eriti kurva näoga, jälgis meid aknast.
Meil oli aega täpselt üks tund, siis pidime tagasi minema bussiga nr.57, mis väljus kell 15.17.
Koerad olid kõik ilusti puuris, need koerad olid sõbralikud ja liputasid saba. Selline mulje jäi, et iga koer nagu ütleks, no võta mind! Paari koeraga saime ka jalutada, aga väga lühikest aega. Koerte talitaja sellega rahule ei jäänud, et koerad said lühikest aega jalutada.
Rohkem veetsime aega kasside juures. Oi, kui soe tuba oli. Oli näha, et kassidel oli mugav ja soe olemine.
Lisan ka mõned pildid.

Kommentaare ei ole: